Om oss

Historie
Skiens Såpefabrikk AS var en tradisjonsrik såpefabrikk som har produsert renholdsartikler etter egne oppskrifter siden 1939. Men dessverre måtte fabrikken legge ned etter 80 år med produksjon av våre elskede produkter.
Fabrikken hadde satt dype spor, hvem savner ikke Trine og ikke minst Mekan produktene?

Men fra intet dukket det opp en som var interessert i å starte opp igjen produksjonen av kjente merkevarer og nye produkter. Etter en del forhandlinger og ikke minst når en fra Skien Såpefabrikk med stor kunnskap og dyktighet og ekstrem lang erfaring bar det i gang igjen! Nye Skien såpefabrikk AS bli etablert!

Det var noen grep som måtte tas. Et av flere grep var nye lokaler og da bar det til Dalen i Telemark.

Sommeren og høsten gjekk med til flytting av utstyr og materiell. I februar kom de førte produkta ut fra samlebåndet som var Rein Desinfeksjon og etter hvert våre sårt savna Mekan produkter.

Hva vi gjør.
Vårt Produkt sortiment er stadig i vekst med gamle gode og nye produkter. Vi har inngått samarbeid med flere aktører om produksjon og levering av produkter med kunden brand. Videre jobber vi med leveringsavtaler av produkter til større selskaper og offentlig sektor.

Vi leverer til varehandel kjeder og større selskaper og bedrifter. Vårt mål 2021 er å etabler avtaler med forretninger om utsalg av våre produkter til private, varekjeder, industri og offentlig sektor over hele landet. Ta kontakt om du ønsker våre produkt i din butikk eller tips oss!


Hvem vi er.
Nye Skien Såpefabrikk og RVL Products er datterselskap av Norsk Kjemi AS.

Våre hjemmesider Norsk Kjemi er under oppbygging og ikke representativ, men du finner kontaktinformasjon om oss der.
www.norsk-kjemi.no
Tlf.: 35 52 10 00 Mobil: 40 40 37 71
E-post: [email protected]

Du kan også kontakt oss på facebook! Om du deler og liker setter vi stor pris på det!
Facebook Norsk Kjemi
Facebook Skien Såpefabrikk

Ikke nøl med å kontakt oss!

Med Vennlig Hilsen